Plagron Mega Worm


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.45

Përshkrim

Mega Worm nga Plagron është një përmirësues natyral i tokës me cilësi të lartë i bazuar tërësisht në mbetjet e bimëve të kompostuara që janë kompostuar duke përdorur krimba. Mega Worm përbëhet nga një kontakt organik shumë i lartë dhe përmban një sërë elementësh gjurmë, enzimash dhe mineralesh të cilat do të ndihmojnë në rritjen e sistemit imunitar të bimëve tuaja dhe mbrojtjen e tij nga sulmet e dëmtuesve.

Dozimi dhe përdorimi

Për rezultate më të mira, ne rekomandojmë përdorimin e 100-200L ose Mega Worm për 1000L tokë. Në hapësirat e jashtme, rekomandojmë aplikimin me një normë prej 1L për 3-5m2.

Madhësitë e disponueshme

1 L, 5L dhe 25L

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi