Plagron PK 13-14


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.45

Përshkrim

PK 13-14 është një pleh mineral që u siguron bimëve fosfor dhe kalium shtesë në fazën e lulëzimit. Kjo rezulton në fruta që janë më kompakte, të forta dhe të rënda. PK 13-14 garanton rendiment të lartë.

Dozimi dhe përdorimi

Shkundni mirë para përdorimit. Shtoni 2 ml PK 13-14 për 1 litër ujë (1:500). Pas kësaj, shtoni lëndën ushqyese bazë derisa të arrihet vlera e dëshiruar EC. Përdoreni këtë tretësirë ​​ushqyese sa herë që ujiten bimët në fazën e lulëzimit.

Madhësitë e disponueshme

1 L & 5 ​​L

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi