Rrënjët e fuqisë Plagron


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£17.50

Përshkrim

Power Roots është një lëndë ushqyese bimore e krijuar për rrënjët e bimëve.

Dozimi dhe përdorimi

Shkundni mirë para përdorimit. Shtoni 1 ml (0,2 lugë çaji) Power Roots për 1 litër (0,265 gallon) ujë (1:1000) ose shtoni 4 ml Power Roots për 1 gallon ujë. Përdoreni këtë tretësirë ​​çdo herë që ujiten bimët deri në javën e katërt të fazës së lulëzimit. Plehërimi i tepërt ndikon negativisht në mjedisin e rritjes dhe në cilësinë e bimës.

Power Roots është i përshtatshëm për të gjitha substratet torfe dhe koko. Kur përdorni një sistem ujitjeje, lani tubat pas përdorimit.

KUJDES: Ky produkt nuk është i përshtatshëm për metodat e kultivimit hidroponik, si teknika e filmit ushqyes (NFT), kultura në ujë të thellë (DWC) dhe aeroponikë.

Madhësitë e disponueshme

250 ml, 500 ml, 1 litër dhe 5 litra

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi