Plagron Pure Zym


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£17.50

Përshkrim

Pure Zym është një përmirësues i tokës i bazuar në enzima natyrore. Enzimat përshpejtojnë ndarjen e indeve të vdekura të bimëve, gjë që rrit çlirimin e lëndëve ushqyese që përmirësojnë jetën e tokës. Pure Zym gjithashtu rrit aftësinë për të thithur oksigjen.

Dozimi dhe përdorimi

Shkundni mirë para përdorimit. Shtoni 1 ml (0,2 lugë çaji) Pure Zym për 1 litër (0,265 gallon) ujë (1:1000) ose shtoni 4 ml Pure Zym për 1 gallon ujë. Përdoreni këtë tretësirë ​​gjatë gjithë periudhës së kultivimit sa herë që ujiten bimët. Përdorimi i tepërt ka një efekt negativ në mjedisin e rritjes dhe cilësinë e bimës.

Pure Zym është i përshtatshëm për të gjitha substratet torfe dhe koko. Kur përdorni një sistem ujitjeje, lani tubat pas përdorimit.

KUJDES: Ky produkt nuk është i përshtatshëm për metodat e kultivimit hidroponik, si teknika e filmit ushqyes (NFT), kultura në ujë të thellë (DWC) dhe aeroponikë.

Madhësitë e disponueshme

1 L & 5 ​​L

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi