Plagron Sugar Royal


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.95

Përshkrim

Royal Rush është një pleh shumë i fuqishëm i bazuar në hidrolizat e proteinave.

Dozimi dhe përdorimi

Shkundni mirë para përdorimit. Shtoni një maksimum prej 2 ml (0,45 lugë çaji) Royal Rush për 1 litër (0,265 gallon) ujë (1:500) ose shtoni një maksimum prej 8 ml Royal Rush për 1 gallon ujë. Administroni këtë tretësirë ​​ushqyese një herë në javë gjatë fazës së lulëzimit. Plehërimi i tepërt ndikon negativisht në mjedisin e rritjes dhe në cilësinë e bimës.

Royal Rush është i përshtatshëm për të gjitha nënshtresat torfe dhe kokosi. Kur përdorni një sistem ujitjeje, lani tubat pas përdorimit.

KUJDES: Ky produkt nuk është i përshtatshëm për metodat e kultivimit hidroponik, si teknika e filmit ushqyes (NFT), kultura në ujë të thellë (DWC) dhe aeroponikë.

Madhësitë e disponueshme

250 ml, 500 ml, 1 litër dhe 5 litra

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi