Plagron Terra Bloom


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.50

Përshkrim

Terra Bloom është një ushqim bimor bazë mineral i koncentruar për përdorim gjatë fazës së lulëzimit të bimës.

Dozimi dhe përdorimi

Shkundni mirë para përdorimit. Shtoni një maksimum prej 5 ml (1 lugë çaji) Terra Bloom për 1 litër (0,265 gallon) ujë (1:200) ose shtoni një maksimum prej 20 ml Terra Bloom për 1 gallon ujë. Përdoreni këtë zgjidhje sa herë që ujiten bimët gjatë fazës së lulëzimit. Plehërimi i tepërt ndikon negativisht në mjedisin e rritjes dhe në cilësinë e bimës.

Madhësitë e disponueshme

1 L, 5 L dhe 10 L

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi