Përkuljet e bimëve (paketë prej 50)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.00

Përshkrim

Përkuljet e bimëve ju mundësojnë të trajnoni gjethet ose kërcellin për të siguruar që një bimë të marrë sa më shumë dritë të jetë e mundur. Ato ofrojnë mbështetje fleksibël të kapakut të shkurtër dhe anësor për kërcell të gjatë dhe të trashë dhe mund të ngjiten në një fazë të hershme të rritjes. Kthesat e bimëve janë të përkulshme, kështu që kërcelli nuk duhet të kalojë me forcë përmes mbështetëses dhe ato përkulen me trungun ndërsa kërcelli rritet.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi