Rripëse e bimëve


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£22.50

Përshkrim

Rrip i shpejtë dhe efikas i bimëve

Kurseni kohë dhe përpjekje në kopshtin tuaj të jashtëm ose të brendshëm me rripin e ri të bimëve Easy Grow. Me këtë produkt të ri ju mund të siguroni me lehtësi dhe pa mundim kërcellin dhe degët e bimëve tuaja për të mbështetur biftekët, linjat, shtyllat e bimëve dhe kafazet. Plant Strapper funksionon duke mbështjellë shirit të qëndrueshëm rreth mbështetjes së bimës tuaj dhe i siguron ato së bashku duke e lidhur shiritin së bashku.

Si ta përdorim atë?

Hapi i parë: Shtrydhni pak dorezat, grepa e mprehtë do ta tërheqë shiritin nga mbrojtësi që mban shiritin, më pas shiriti është në pozicionin për t'u mbështjellë.

Hapi i dytë: shtyjeni pak shiritin kundër kërcellit të bimës dhe shkopin mbështetës për t'u mbështjellë rreth tyre, shtrydhni dorezën deri në fund, pastaj përfundon.

Informacion shtesë për produktin

Plant Strapper vjen me kapëse dhe shirita si standard. Të dy shiritat dhe kapëset shiten veçmas.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi