UNAZË LOTËSUESE PLANT!T


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.95

Përshkrim

Unaza ujitëse PLANT!T është e përkryer për montimin e sistemeve të ujitjes me pika dhe pikatore DIY. Njësia ka një diametër 200 mm, një tub najloni me vrima të prera me lazer, një vrimë të brendshme 8 mm dhe një majë lidhëse, e cila ju lejon ta lidhni atë me një tub standard 13 mm (1/2") ose një zorrë. Vrimat e ujitjes nuk t lini pas çdo mbeturinë dhe eliminoni rrezikun e bllokimeve.

Përfitimet kryesore

  • Unaza e ujitjes PLANT!T është bërë për sistemet e ujitjes me pika dhe pikatore DIY;
  • Produkti eliminon rrezikun e bllokimeve;
  • Njësia ka një diametër 200 mm;
  • Ai përfshin një tub najloni me vrima të prera me lazer 7 x 15 mm, një vrimë të brendshme 8 mm dhe një majë lidhëse;
  • Është bërë për përdorim me sistemet e ujitjes me pika dhe me pika;
  • Ju mund ta lidhni produktin në një tub standard 13 mm (1/2") ose një zorrë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi