Kabllo elektrik prizë në Mbretërinë e Bashkuar për 200W/300W/480W/660W/1030W LED dritë dite


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£14.50

Përshkrim

Zëvendësimi i kabllos LED të energjisë deri në 4 m. Për përdorim me sistemet e ndriçimit LED Maxibright Daylight 200W, 300W, 480W, 660W dhe 1030W.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi