PowerPlant 650w LED Grow Light


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£650.00

Përshkrim

Një njësi LED mahnitëse me performancë të lartë nga PowerPlant. Me çipat Osram dhe Samsung LED, kjo njësi prodhon një dritë të harlisur me spektër të plotë që do të japë rezultate të shkëlqyera si për rritjen ashtu edhe për lulëzimin. Pa absolutisht asnjë kompromis për efikasitetin dhe prodhimin, LED PowerPlant Lighting 650 W është projektuar për të ofruar një përvojë vërtet të lehtë instalimi dhe mirëmbajtjeje për përdoruesit. Është më kompakt, më i lehtë dhe më i lehtë për t'u montuar se konkurrentët e tij dhe plotësisht i kontrollueshëm nëpërmjet kontrolluesit LED PowerPlant.

USP-të:

• Drita me spektër të plotë të emetuar nga çipat Samsung 3000K & 6500 K dhe çipat Osram 660 nm
• Vlerësimi PPF prej 1700 umols/s
• Efikasitet i shkëlqyer i treguar nga një vlerësim prej 2.6umols/j
• E kontrollueshme nëpërmjet një kontrolluesi
• Dizajn me 8 bar
• Ideale për menaxhimin e nxehtësisë
• Pesha e lehtë në krahasim me njësitë e ngjashme në treg (12.5 kg)

Specifikimet teknike:
Prodhimi i ndriçimit PPF - 1700 umols/s
Efikasiteti - 2.6 umols/J
Fuqia hyrëse AC - 650 W
Vlerësimi IP - IP65
Tensioni i hyrjes AC - 100-277 V AC 50/60 Hz
Jetëgjatësia - L90 > 50,000 orë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi