Kontrollues i dritës LED PowerPlant


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£205.00

Përshkrim

Ky kontrollues do t'i ndihmojë kultivuesit të përfitojnë sa më shumë nga fiksimi LED PowerPlant 650 W.

Ai i lejon kultivuesit të kontrollojnë deri në 100 pajisje të lidhura në të njëjtën kohë, është i programueshëm për të kontrolluar një cikël ndriçimi ditë/natë dhe simulon një periudhë "lindjeje" dhe "perëndimi të diellit" për të mbrojtur bimët nga ndryshimet e papritura të dritës dhe temperaturës.

Kontrolluesi ka cilësime të zbehjes automatike të ndjeshme ndaj temperaturës dhe të fikjes emergjente për të mbrojtur bimët nga temperaturat e larta, si dhe përfshin një termostat dhe sensor të temperaturës brenda.

Specifikimet teknike:

Hyrja: 5 V DC
Dalja: 11,5 V DC Max.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi