Psycho Myco - Mycorrhizae


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.90

Përshkrim

Psycho Myco përdor një formulë të fundit që përmban lloje të ndryshme të kërpudhave mikorizale, baktere të dobishme dhe Trichoderma, të gjitha në një shishe. Hulumtimet tregojnë se kjo formulë e fuqishme do të inkurajojë zhvillimin e bimëve dhe rrënjëve, duke u dhënë bimëve mjetet që u nevojiten për të maksimizuar rendimentet.

Kjo formulë e përqendruar ndihmon në kolonizimin optimal të sistemeve rrënjësore nga kërpudhat. Pluhuri i tretshëm në ujë e bën aplikimin të shpejtë dhe i dërgon sporet direkt në rrënjë për mbirje të menjëhershme. Përdoruesit duhet të kërkojnë zhvillim shpërthyes të rrënjëve, rendimente të përmirësuara, fruta dhe lulëzim, përthithje të lëndëve ushqyese dhe ujit dhe sukses të transplantimit.

Përfitimet

  • Bakteret e fuqishme të zgjedhura posaçërisht për të rritur performancën e bimëve
  • Rrit masën e rrënjëve deri në 30%
  • Rrit rendimentin për më pak kosto sesa produktet konkurruese
  • Përmirëson shkallën e marrjes së lëndëve ushqyese
  • Mund të përdoret me nënshtresa.

Si të përdorni

Për transplantim, pluhurosni lehtë dheun dhe vendoseni bimën direkt sipër. Për rezultate më të mira, përdorni 1 gram Psycho Myco për 1L top rrënjë. Për farat, aplikoni një pluhur të lehtë të Psycho Myco në çdo gropë mbjellëse përpara se të mbushni dhe ujiteni. Në një sistem hidroponik, shtoni në rezervuarin tuaj me një normë prej 1 lugë gjelle/5 g për 35 litra ujë.

Për prerjet, njomet prerjen dhe zhyteni në Psycho Myco. Nëse përdoret si ushqim kryesor, aplikojeni një herë në javë me një normë prej 5 gram për 10 litra ujë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi