Filtri i ujit me rrëshirë DI në linjë


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£24.95

Përshkrim

Filtri i ujit me rrëshirë DI në linjë
Për përdorim me lagështuesin e murit RAM. Përdoruesit në zonat me ujë të fortë rekomandohen veçanërisht të përdorin një filtër uji me lagështuesin, për të mbrojtur jetëgjatësinë e tij.

Paketa rimbushëse me rrëshirë polistirenike purolite - 220 ml

Paketa rimbushëse për filtrin e ujit të rrëshirës Inline DI.
Këto janë një alternativë e thjeshtë dhe e përballueshme për filtrat RO, për pastrimin e ujit për përdorim me lagështuesit tanë dhe prodhuesit e mjegullës ose çdo produkt tjetër që mund të ndikohet negativisht nga cilësia e dobët ose e fortë e ujit, për të zgjatur jetën e produkteve të përmendura. Rrëshira kthehet nga blu në ar për të treguar se kur është shteruar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi