Kapëse kanali me lëshim të shpejtë


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1.29

Përshkrim

Këto kapëse me çlirim të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur përdoren për të bashkuar tifozët dhe filtrat në kanal.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi