Kapëse RAM 150 mm në ventilator (6")


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.50

Përshkrim

Ventilatori RAM Clip On ka një dalje cilësore të lartë me motor të qetë dhe kapëse të forta. Ajo vjen me një kapëse stoli/tavoline, si dhe kapëse të dobishme shtylle që ju lejon ta kapni atë në një stol ose ta varni nga një shtyllë tende.

Ky ventilator 150 mm (6") ka 2 cilësime shpejtësie dhe një kokë të rregullueshme. Është i lehtë për t'u montuar me një kordon rryme 1,4 metrash dhe spinën MB.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi