RAM 300mm (12") Ventilator Eko - 3 shpejtësi


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£24.50

Përshkrim

Një ventilator kompakt ideal për kultivuesin e ndërgjegjshëm për hapësirën për përdorim në dhomat e rritjes dhe tendat e rritjes. Karakteristikat e ventilatorit Eco RAM 300 mm:

- Dizajn i ngushtë
- Ventilator i Luvrit për rrjedhje të barabartë të ajrit
- Tehe 300 mm (12")
- Çelësi i kontrollit të Luvrit
- Kontrolli i shpejtësisë së ventilatorit
- 3 cilësime
- Kohëmatësi
- Priza e Mbretërisë së Bashkuar

Madhësia e përafërt e njësisë 39 cm x 13 cm x 45 cm (lwh)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi