RAM Tifozët e dyshemesë me qarkullues të ajrit


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£24.00

Përshkrim

RAM Air Circulator ka një përfundim elegant kromi, një rrotullim me pjerrësi 130˚ dhe motorë me 3 shpejtësi. Një produkt i domosdoshëm për të siguruar temperaturë të barabartë të dhomës dhe si një ndihmë për transpirimin e bimëve.

Këshillë: Qarkulluesit e ajrit funksionojnë në një mënyrë të ndryshme nga tifozët dhe janë më të mirët për lëvizjen e ajrit brenda dhomës së rritjes. Mënyra e duhur për t'i përdorur ato për të maksimizuar performancën e tyre është t'i anoni lart.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi