Komandues RAM CO₂ Paketa e kompletit të lëshimit


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£485.00

Përshkrim

Paketa e komanduesit dhe lëshimit të RAM CO₂ përfshin monitorin dhe kontrolluesin RAM CO₂ dhe paketën e lëshimit të CO₂ - Wired Up.

Paketa lejon futjen, monitorimin dhe kontrollin e lehtë të klimës së CO₂ në dhomën tuaj të rritjes. Me monitorin dhe kontrolluesin RAM CO₂ mund të vendosni lehtësisht një gamë të dëshiruar të CO₂ duke specifikuar një kufi PPM në secilën anë të nivelit të dëshiruar të synuar. Ky i bashkuar me sistemin e çlirimit të GasArc do të thotë që ju mund të shpërndani lehtësisht dhe me siguri CO₂ në mjedisin tuaj në rritje.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi