Monitor dhe kontrollues RAM CO₂


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£289.50

Përshkrim

Monitori dhe kontrolluesi RAM CO₂ kanë një sërë veçorish që lejojnë monitorimin dhe kontrollin e lehtë të klimës së CO₂ në dhomën tuaj të rritjes. Mund të vendosni lehtësisht një gamë të dëshiruar të CO₂ duke specifikuar një kufi PPM në secilën anë të nivelit të dëshiruar të synuar. Duke ofruar një sistem unik 2 në 1, regjistri i të dhënave 1-javore të CO₂ ju lejon të dalloni tendencat gjatë një periudhe javore, duke çuar në një pasqyrë më të madhe dhe një kontroll më të lartë mbi rritjen tuaj. Një veçori tjetër kyçe është sensori i ditës/natës që siguron që kontrolluesi nuk do të lëshojë CO₂ gjatë natës kur impianti juaj nuk mund ta përdorë atë duke e bërë CO₂ tuaj të shkojë më tej.

USP-të kryesore:
• Monitor dhe kontrollues 2 në 1
• Me kosto të lartë efektive
• Sistemi i lehtë për t'u përdorur, plug and play
• Shtoni pa mundim dhomat ekzistuese të rritjes pa ndryshuar pajisjet ekzistuese
• Ekran i madh LCD
• Mënyra e njeriut që redukton nivelet e CO₂ në zonë
• Regjistri vizual 1 javë i niveleve të CO2
• Kabllo 4,5 M me sensorin CO₂
• E montueshme në mur

Përdorimet
Monitoroni nivelet e CO₂ jetojnë me ekranin LCD të CO₂ PPM
Rritni nivelet e CO₂ (në modalitetin e bimëve) duke kontrolluar një burim CO₂.
Ulni nivelet e CO₂ (në modalitetin human) duke aktivizuar nxjerrjen tuaj.
Mbani nivelet e CO₂ brenda intervalit tuaj të paracaktuar.

Specifikimet teknike
Hyrja: 100 – 240 V AC / 50 – 60 Hz
Maks. Ngarkesa: 5A në 240V / 10A në 120V

Përfshin:
1 x RAM CO₂ Monitor dhe kontrollues
1 x Manual Udhëzues

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi