RAM ventilator muri me funksion të rëndë (18")


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£59.50

Përshkrim

Lëvizja e ajrit është jetike kur ndodhet në një mjedis të kontrolluar rritjeje. Ventilatori RAM 450 mm Heavy Duty Wall (18) - 3 shpejtësi ndihmon në rritjen e fluksit të ajrit brenda dhomës së rritjes pa zënë hapësirë, për shkak të dizajnit të tij të fortë të montimit në mur. Ventilatori është i pajisur me një funksion lëkundës, duke i lejuar ventilatorit të shpërndajë sasi të mëdha ajri në mënyrë të qëndrueshme nëpër dhomën e rritjes, me tehet e forta metalike që japin besueshmëri më të madhe.

Përfitimet:
• Lejon që mjedisi i dhomës së rritjes të ketë një rrjedhë të qëndrueshme ajri që kalon
• Madhësia e madhe lejon fluks të lartë ajri
• 3 Cilësimet e shpejtësisë
• Modaliteti oscilues
• Space Saver – E montueshme në mur
• Qetë spektakolare – për fluks të lartë ajri
• E fortë dhe e ndërtuar mirë

Specifikimet teknike:
Fuqia 100 W
Tensioni 220-240 V / 50 Hz

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi