Ventilator i kanalit RAM


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£59.50

Përshkrim

Një dizajn i optimizuar për presion të lartë dhe lëvizje të qetë të ajrit, ventilatori RAM Inline Duct përmban Fast-Flow të patentuar edhe fin e rrjedhës së ajrit. Ventilatori RAM Inline Duct Fan është i pajisur me një mbajtëse montimi dhe i pajisur me një prizë IEC. (Të çon në dispozicion veçmas)

Madhësia e disponueshme:

  • (4") 100 mm - 277 m3/h
  • (5") 125 mm - 378 m3/h
  • (6") 150 mm - 580 m3/h
  • (8") 200 mm - 998 m3/h
  • (10") 250 mm - 1088 m3/h

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi