Ventilator i shkarkimit të brendshëm RAM - 100 mm (4") - 80 M³/HR


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.50

Përshkrim

Ventilator i shkarkimit në linjë RAM 80 m³/orë. Projektuar për përdorim në linjë në kanalet e ventilimit. Përfshin plumb 1,5 m dhe prizë për instalim të lehtë.

Madhësia : 100 mm (4")

Fuqia : 15 W 0,12 V

Tensioni : 220-240 V AC 50-60 Hz

Dimensionet : Gjatesia 111mm | Diametri 100 mm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi