RAM & Komplete për nxjerrjen e ajrit në mal


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£195.00

Përshkrim

Çdo komplet RAM/MountainAir përmban të gjithë komponentët e nevojshëm të nevojshëm për të vënë në funksion sistemin tuaj të ventilimit në pak minuta. Paketa përfshin një tifoz RAM dhe një filtër karboni të pajtueshëm MountainAir me 5 metra kanal fleksibël alumini me dy shtresa dhe 2 kapëse filtri.

Filtrat MountainAir janë një sërë filtrash që janë krijuar për të dhënë cilësi dhe performancë maksimale si dhe qëndrueshmëri. Asnjë filtër tjetër nuk ka qenë në gjendje të zgjasë më shumë se 3 vjet përdorim të vazhdueshëm, kështu që mund të jeni të sigurt se do t'ju japë kontroll afatgjatë të erës. Funksionaliteti i tij i thjeshtë përmban dizajne komplekse të brendshme duke përdorur materialet më unike. Filtrat MountainAir kërkojnë pak mirëmbajtje dhe reduktojnë ndjeshëm nivelet e zhurmës duke siguruar një cikël rritjeje efikase dhe efikase. Ato ofrojnë gjithashtu rrjedhje superiore të ajrit në krahasim me filtrat normalë, për shkak të densitetit shumë të ulët, por megjithatë të forcës së lartë mekanike të karbonit 'aktiv' të përdorur, i cili nga ana tjetër jep rezultate më të mira dhe qetësi shpirtërore. Filtrat MountainAir janë jashtëzakonisht ekonomikë - sa më i madh të jetë madhësia, aq më ekonomik funksionon - duke ju dhënë një kursim të madh dhe më shumë vlerë për paratë.

Madhësitë e disponueshme:

  • (4") 100 mm (277 m3/h)
  • (5") 125 mm (378 m3/h)
  • (6") 150 mm (580 m3/h)
  • (8") 200 mm (998 m3/h)
  • (10") 250 mm (1088 m3/h)

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi