RAM me shumë tifozë lëkundës (7")


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£22.50

Përshkrim

Një tifoz i gjithanshëm me shumë aplikacione. Përfshin stile të shumta kapëse që do të thotë se ky ventilator mund të qëndrojë në sipërfaqe të sheshta, të varet nga një vidë e përshtatshme muri (nuk përfshihet), të kapet në një objekt horizontal ose të varet nga shtylla vertikale (diametri 16-25 mm). Ventilatori me shumë lëkundje RAM ka 2 cilësime shpejtësie dhe përfshin një kabllo energjie 1,4 m.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi