RAM Sonoduct Acoustic Ducting 5m Gjatësi


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.95

Përshkrim

RAM SONODUCT Ducting është ideal për të reduktuar zhurmën e shkaktuar nga kanali, si dhe mbylljen e ventilatorit dhe nxehtësinë. I ndërtuar duke përdorur kanal të brendshëm mikro-shpuar për të zbutur zhurmën dhe një ndërthurje akustike transparente që vepron si një pengesë avulli, ky kanal ka izolim 25 mm prej leshi fibrash dhe është i mbuluar me një xhaketë të jashtme, e cila është një përzierje me shumë shtresa alumini/PET që ofron fleksibilitet të madh. dhe forca. Ndërlidhja është vendosur midis leshit të fibrave dhe kanalit të brendshëm të shpuar për të shmangur hyrjen e grimcave të leshit të fibrave në rrjedhën e ajrit dhe reduktimin e shpejtësisë së rrjedhës nga zvarritja e leshit. Ai gjithashtu vepron si një pengesë kundër ajrit të lagësht të dëbuar nga hyrja në leshin e fibrave duke krijuar një terren mbarështues për patogjenët. Produktet janë testuar për rezistencë ndaj zjarrit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi