Lagështues tejzanor RAM me kapacitet 5L


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£44.90

Përshkrim

Lagështuesi tejzanor RAM 5L Depozita
Lagështuesi tejzanor RAM i lejon kultivuesit të rrisë lagështinë e mjedisit të rritjes deri në 400 ml / orë.
I kompletuar me një rezervuar 5L, ky lagështues është plotësisht i rregullueshëm dhe i lehtë për t'u përdorur.

Fuqia - 30 W
Tensioni - 220-240v


Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi