Ventilator RAM në mur (16")


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£29.00

Përshkrim

Një ventilator lëkundës 40 W që mund të montohet në muret e një dhome rritjeje.

Ai përmban një teh 16" dhe 3 cilësime shpejtësie

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi