RAW Rritje (MIKROBË)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£15.00

Përshkrim

RAW Rriten mikrobet

RAW Grow MIKROBET janë një grup specifik i Bakteret e dobishme dhe Kërpudhat e formuluara posaçërisht për Fazën e Rritjes / Vegjetative të bimëve. Kjo shumëllojshmëri e mikrobeve është krijuar për të promovuar rritjen e rrënjëve dhe disponueshmërinë e lëndëve ushqyese gjatë Fazës së Rritjes. Inokuloni fidanët dhe bimët vegjetative të krijuara me CFU-të më të larta në treg! Të gjithë mikrobet RAW janë testuar dyfish, si kultura/specie individuale ashtu edhe përzierja përfundimtare. Ne testojmë dy herë për të siguruar saktësinë dhe qëndrueshmërinë!

Mikrobet RAW Grow janë një përzierje optimale e baktereve dhe kërpudhave të dobishme. Kjo përzierje është projektuar posaçërisht për fazën RRITJE/VEG të bimëve.

Kjo përzierje përmban Rizosfera që banojnë me baktere dhe kërpudha mikorizale që nxisin zbërthimin e lëndës organike. Kjo përzierje përmban gjithashtu organizma të dobishëm që ndërtojnë tokën tuaj të jetesës.

Udhëzimet për përdorim:

Në transplant - aplikojeni direkt në zonën e rrënjës.
Përhapeni 1/2 lugë – 1 lugë gjelle rreth zonës së rrënjëve në momentin e mbjelljes.

Bimët e themeluara - aplikoni drejtpërdrejt në mediat në rritje.
Përhapeni 1/2 lugë – 1 lugë gjelle rreth bazës së bimës dhe ujisni.
Përdoret çdo 1-2 javë gjatë fazës së rritjes/vegjetative.

OSE

Aplikoni si zgjidhje
Shtoni 1/2 lugë – 1 lugë për gallon tretësirë.
Aplikohet çdo 1-2 javë gjatë fazës së rritjes/vegjetative.

Magazinimi

Ruajeni në një mjedis të freskët dhe të thatë jashtë rrezeve të diellit direkte. Mbyllni sërish paketën pas përdorimit dhe mbajeni larg lagështirës.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi