Azot i papërpunuar


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.00

Përshkrim

Rritni azotin nivelet, rregulloni mirë furnizimin tuaj ose të trajtohen mangësitë e azotit - kapni Azotin RAW.

Është mirë nëse doni të mikromenaxhoni ushqimin e bimëve.

  • 20% i tretshëm në ujë Azoti i amonit
  • Pa nitrate apo ure - mund të përdoret në lulëzim
  • Kontroll maksimal, formulime me porosi
  • I sigurt për t'u përdorur gjatë gjithë rritjes, edhe si ushqim me gjethe
  • I sigurt për t'u përdorur së bashku me lëndë ushqyese të tjera
  • NPK: 20-0-0

Nuk ka nitrat ose ure - Azoti i RAW është thjesht 20% Azot Amoniumi - në një formë të tretshme në ujë. Kjo do të thotë që mund ta përdorni gjatë gjithë rritjes dhe lulëzimit. Për të trajtuar shpejt mangësitë, mund ta aplikoni me siguri si ushqim me gjethe në rritje dhe lulëzim.

Si të përdorni

  • Shkalla e hollimit: 4 g - 6 g (Rritje) 4 g - 8 g (lulëzim) për 4 litra

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi