Kaliumi RAW


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.00

Përshkrim

Bimët kanë nevojë për shumë kalium (K) brenda pak ditësh gjatë frutave dhe lulëzimit. Pamundësia për të përmbushur këtë kërkesë mund të shkaktojë mangësi.

Rritni nivelet e kaliumit me kalium të papërpunuar. Bërja e kësaj ndihmon bimët lulëzojnë në potencialin e tyre të plotë .

Ai përmban 50% potas në formë të tretshme në ujë, që rrjedh nga sulfati i kaliumit.

Është ideale për korrigjimin e mangësive dhe formulimi i një furnizimi me porosi .

  • 50% potas
  • I tretshem ne uje
  • Kontroll maksimal, furnizime me porosi
  • Trajtoni mungesën e kaliumit
  • NPK: 0-0-50

Si të përdorni

Hollimi: 0,5 g (Rritje), 0,95 g - 1,9 g (Vega) për 4 litra

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi