Red Scorpion EC Fan


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£159.00

Përshkrim

Jemi krenarë të prezantojmë gamën e re të tifozëve të EC nga Red Scorpion!
Ata janë të lehtë, të lehtë për t'u montuar dhe si tifozët e tjerë EC nuk do të gumëzhinin ose gumëzhin kur shpejtësia ulet. Një zbehës 0-100% përfshihet me çdo ventilator, por diapazoni mund të kontrollohet gjithashtu nga kontrollorët e përputhshëm të mjedisit 0-10v.

VLERA KYÇE:
• Peshë e lehtë
• Përfshin dimmer
• E përputhshme me kontrollorët e tjerë të ventilatorit
• Vjen me një mbajtëse montimi

E disponueshme në përmasat e mëposhtme:

6" / 150 mm

 • Madhësia: 6 inç / 150 mm
 • Rrjedha e ajrit: 647 m3/h
 • Konsumi i energjisë: 70 W
 • Pesha: 2.2 kg

8" / 200 mm

 • Madhësia: 8 inç / 200 mm
 • Rrjedha e ajrit: 1250 m3/h
 • Konsumi i energjisë: 180w
 • Pesha: 3.8 kg

10" / 250 mm

 • Madhësia: 10 inç / 250 mm
 • Rrjedha e ajrit: 1650 m3/h
 • Konsumi i energjisë: 255w
 • Pesha: 6 kg

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi