TERMOSTATI I NXEHTËSISË ROOT!T MAT


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£26.00

Përshkrim

Termostati ROOT!T Heat Mat ndihmon në ruajtjen e temperaturës optimale të rrënjosjes për rritje më të shpejtë të fidanëve dhe prerjeve. Ai e bën këtë duke ju lejuar kontroll më të madh mbi mjedisin tuaj të rritjes, duke monitoruar temperaturën dhe duke ndezur dhe fikur tapetin tuaj të ngrohjes sipas nevojës, brenda një diapazoni të paracaktuar të temperaturës.
Një ekran dixhital i lehtë për t'u lexuar siguron që përdoruesit të jenë në gjendje të monitorojnë temperaturat dhe të ndërmarrin veprime aty ku kërkohet.

Përfitimet kryesore
  • Garancia 1-vjeçare e prodhuesit
  • Përshtatet në çdo dhomë të rritjes (me çdo qilim ngrohjeje të vlerësuar në 1000 W ose më të ulët)
  • Shfaqja e lehtë për t'u lexuar ka gjithashtu një sistem paralajmërues të ndriçuar që është Fahrenheit ose Celsius
  • Gama e kontrollueshme e temperaturës 10° C / 50° F ~ 30° C / 86° F
  • Operacion i thjeshtë

Përmban:
1 x njësi termostat me prizë, prizë prizë dhe sondë temperature
1 x broshurë udhëzuese shumë-gjuhëshe

Specifikime teknike:
Hyrja 230 V / 50 Hz
Ngarkesa maksimale 1000 W / 4,3 A
Gama e cilësimit të temperaturës 10° C / 50° F ~ 30° C / 86° F

Blerjet e rekomanduara:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi