ROOT!T Xhel Rooting 150ml


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£4.50

Përshkrim

ROOT!T Rooting Gel është xheli i parë rrënjësor i formuluar posaçërisht për përdorim me media në rritje. Është një produkt revolucionar që ka zëvendësuar nevojën për pluhur tradicional për rrënjosjen e hormoneve dhe ndihmon zhvillimin natyral të rrënjëve të prerjeve. Gati për t'u shfaqur në këtë CDU të dobishme.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi