Exclurator i Shtëpisë dhe Rrënjëve të Kopshtit


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£38.00

Përshkrim

Ky është produkti kryesor i linjës House & Garden për një arsye. Roots Excelurator Gold (i formuluar për nënshtresa toke / kokosi) siguron lëndë ushqyese jetike për sistemet e rrënjosjes, ndërkohë që parandalon njëkohësisht çrregullimet e bimëve të bazuara në mungesën e lëndëve ushqyese. Është e mbushur me një përzierje të pronarit të përbërësve të dobishëm (përfshirë ekstraktet e leshterikëve dhe ekstraktet e farave) që rrisin prodhimin epik të rrënjëve dhe fuqinë e rrënjës. Duke përdorur një përzierje pronësore që është e pakrahasueshme në treg, Roots Excelurator Gold krijon një zonë produktive rreth rrënjëve, duke i mbajtur ato të forta në mjedisin e tyre të rritjes dhe më rezistente ndaj çrregullimeve të bimëve të bazuara në ushqim. Thënia e vjetër është e vërtetë: rrënjët e shëndetshme prodhojnë fruta më të mëdha. Filloni bimët tuaja të forta!

Mohim përgjegjësie: Roots Excelurator Gold nuk përmban ngjyra, PGR sintetike ose metale të rënda të dallueshme. Për të maksimizuar aktivitetin dhe jetëgjatësinë, shishet dhe kontejnerët e mbyllur duhet të ruhen midis 45 dhe 85 gradë Fahrenheit (7 deri në 29 gradë Celsius) dhe duhet të përdoren brenda një viti nga hapja e vulës.

Roots Excelurator Gold është i përshtatshëm për t'u përdorur në tokë ose bazat e kokosit rriten mesatarisht. Ai përbëhet nga leshterik, melasa, vitaminë B dhe një përzierje unike e baktereve të dobishme.

Përfitimet

  • Shumë e përqendruar
  • Stimulon rritjen shpërthyese të rrënjëve dhe përmirëson sistemin imunitar të bimëve tuaja;
  • Shkakton kolonizimin e zonës së rrënjës me mikrobe të dobishme;
  • Krijon një film mbrojtës rreth rrënjëve të bimëve tuaja për të ndihmuar në parandalimin e sëmundjeve.

Shkenca

Përbërja unike e Roots Excelurator Gold së pari zbërthen çdo lëndë rrënjë që vdes dhe izolon çdo bakter dhe sëmundje të dëmshme për të parandaluar riprodhimin e saj.
Rreth zonës së rrënjës formohet një film që vepron si një pengesë e padepërtueshme për sëmundje të tilla si kalbja e rrënjëve. Roots Excelurator më pas stimulon rritjen e shëndetshme të re me një ritëm tepër të shpejtë, pa ndikuar në shkallën e përthithjes së lëndëve ushqyese. Përdorimi i përsëritur i kësaj do të çojë në një bimë të përgjithshme më të shëndetshme me rendimente më të mëdha.

Si të përdorni

0.3ml/L mund të përdoret gjatë gjithë fazës vegjetative dhe në copa që kanë rrënjë
Nëse është e nevojshme, kjo mund të përdoret gjatë fillimit të fazës së lulëzimit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi