Arpion me litar me peshë të rëndë (çift)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£6.00

Përshkrim

Arpucë me litar: Varni pajisjet tuaja të dritës me lehtësi

Varëse rrobash të lehta me arpion me litar lejojnë varjen e lehtë të pajisjeve të mjedisit tuaj në rritje.

Në dispozicion në peshë të rëndë
Kapaciteti maksimal i peshës = 68 kg (pesha e rëndë)

Kurrë nuk do të thyhet apo rrëshqet

Ratchet e litarit tërhiqen fort, mbyllen në vend, nuk do të thyhen ose rrëshqasin kurrë dhe nuk do të ndryshken. Bërë me material të veçantë të përbërë. Rezistent ndaj nxehtësisë dhe të ftohtit.

Litar polipropileni i gërshetuar 8 ft

Çdo stil i arpioneve me litar vjen me 8 metra litar polipropileni super të fortë, të gërshetuar.

Paketimi
Arpuj me litar me peshë të rëndë: Furnizohen në pako prej 2

E shkëlqyeshme për të varur reflektorë, pajisje ndriçimi, filtra karboni, pajisje ventilimi dhe shumë më tepër.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi