Vazo të rrumbullakëta të bimëve plastike të zeza


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.24

Përshkrim

Gama jonë e plotë e vazove plastike të rrumbullakëta të fuqishme dhe të besueshme janë zgjidhja perfekte për kultivuesit e tokës dhe kokos!

E bërë nga plastika me cilësi të lartë dhe me çmime të pakrahasueshme, ky klasik i kopshtit jep vlerë të shkëlqyer! Ato u përshtaten kultivuesve të brendshëm dhe të jashtëm, mund të përdoren me shumë lloje të ndryshme të mediave të rritjes dhe mundësojnë kullimin më efektiv. Ju madje mund të rriteni me tenxhere disa herë nëse i trajtoni me kujdes dhe pastroni tërësisht midis të korrave!

Për disqet që përputhen, klikoni këtu (shih grafikun e rekomanduar të madhësive më poshtë).


Tenxhere e rrumbullakët 5L - 7,5L
Pjatë e rrumbullakët 25 cm
Tenxhere e rrumbullakët 10L Pjatë e rrumbullakët 35 cm
Tenxhere e rrumbullakët 15L - 20L Pjatë e rrumbullakët 40 cm
Tenxhere e rrumbullakët 30L Pjatë e rrumbullakët 45 cm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi