ROX - Përmirësues lulesh 1L


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£95.00

Përshkrim

Çfarë bën
Rox do të rrisë ndjeshëm rendimentin. cilësinë dhe tërheqjen e bimëve tuaja. Jo vetëm që do të shtojë peshë, por gjithashtu vepron si një forcues. Një funksion tjetër shumë i dobishëm i Rox është se ai mund të kontrollojë lartësinë e bimës. Pas përdorimit do të ndalojë rritjen e bimëve vertikalisht duke ju mundësuar të ndaloni shtrirjen e bimëve pikërisht aty ku dëshironi.

Zakonisht përdoret midis ditëve 14 dhe 21 të ciklit të lulëzimit me 3 ml për litër.

  • Mund të përdoret si frenues i bimëve
  • Zakonisht përdoret nga dita e 21-të e lulëzimit
  • Prodhon një lule shumë të fortë
  • Rendimente më të rënda
  • Kontrollon lartësinë e bimës

Si funksionon ROX Flower Enhancer : ROX përbëhet nga përbërës të shumtë organikë dhe sintetikë. Vitaminat, mineralet dhe aminoacidet, të cilat janë thelbësore për metabolizmin e bimës, përbëjnë fraksionin organik. Ai përmban stimulues të rrënjëve të cilët ndihmojnë bimën të asimilojë lëndët ushqyese shtesë të nevojshme për prodhimin e peshës shtesë. ROX gjithashtu përmban hormone të rritjes së bimëve natyrale dhe acide organike.

ROX është një suplement ushqimor që nxit lulëzimin në të gjitha bimët që lulëzojnë. ROX do të përmirësojë ndjeshëm prodhimin, cilësinë dhe atraktivitetin e impiantit tuaj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi