Komplete të nxjerrjes profesionale RVK / CarboAir 50


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£119.00

Përshkrim

Blini një çantë të gatshme të besueshme të nxjerrjes profesionale për qetësi të plotë dhe thjeshtësi. Hiqni hamendjen nga konfigurimi i sistemit tuaj të nxjerrjes, ne kemi bërë llogaritjet për ju.

Nuk ka instalime elektrike dhe nuk ka përmasa gjithçka që ju nevojitet është përfshirë menjëherë në kuti.

Është një nga kompletet më të besueshme të filtrimit të ajrit në treg. Këta tifozë të RVK thjesht nuk heqin dorë.

  • Plug & Play: Nuk përfshihet instalimi i ventilatorit + priza e rrymës
  • Komplete të besueshme të shkëmbimit të ajrit dhe heqjes së aromave
  • Provuar, testuar dhe besuar
  • I sigurt dhe i lehtë për t'u instaluar
  • Ndihmon në mbajtjen e temperaturave të ulëta
  • Redukton rrezikun e mykut

Çdo komplet vjen me gjithçka që ju nevojitet duke përfshirë:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi