Tifozët Systemair RVK


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£64.50

Përshkrim

Tifozja RVK është një element kryesor i industrisë.

Ideale për t'u përdorur si nxjerrës ose ventilator për marrje. I përshtatshëm për të ajrosur dhoma të lagura ose të lagura, shkathtësia e bën këtë produkt një bestseller të qëndrueshëm. Lehtë për t'u lidhur dhe i thjeshtë për t'u instaluar në pothuajse çdo pozicion, tifozët RVK kanë një shtytës me motor të lakuar prapa me efikasitet energjie dhe mund të furnizohen drejtpërdrejt nga rrjeti elektrik ose nëpërmjet një kontrolluesi të shpejtësisë për të rregulluar shpejtësinë dhe rrjedhën e ajrit.

Mbulesa me tekstil me fije qelqi dhe polipropileni i bën tifozët tepër të fortë, ndërsa shtytësi i balancuar dinamikisht redukton dridhjet dhe zhurmën duke e bërë RVK-në të qetë, por të fuqishëm, duke e siguruar atë si të preferuarin e kultivuesve nga niveli fillestar deri tek ata me përvojë.

Projektuar duke pasur parasysh sigurinë, produkti përmban mbrojtje termike për të parandaluar mbinxehjen dhe një kuti terminali të vlerësuar me IP44. Tejet i besueshëm dhe pa mirëmbajtje, ventilatori RVK ofron cilësi sinonim të prodhimit gjerman.

E disponueshme në përmasat e mëposhtme:

  • RVK 100 A1 - Max Flow Air 184 m3/h
  • RVK 125 A1 - Max Flow Air 220 m3/h
  • RVK 125 L1 - Rrjedha maksimale e ajrit 323m3/h
  • RVK 150 A1 - Max Flow Air 428 m3/h
  • RVK 150 L1 - Max Flow Air 720 m3/h
  • RVK 200 A1 - Max Flow Air 796 m3/h
  • RVK 200 L1 - Max Flow Air 1073m3/h
  • RVK 250 A1 - Max Flow Air 860m3/h
  • RVK 250 L1 - Max Flow Air 1134 m3/h
  • RVK 315 A1 - Max Flow Air 1362 m3/h

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi