Sacla Easy-Hook (x 2)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.99

Përshkrim

Klipi Easy Hook është projektuar si një bashkëngjitje për Easy Rolls 2.0. duke e bërë edhe më të thjeshtë për ju që t'i varni reflektorët aty ku dëshironi pa bujë. Produkt origjinal i bërë nga Sacla - njerëzit që prodhojnë Easy Rolls 2.0.

Sa lehtë funksionojnë grepa
Kapëse e fortë e stilit 'karabiner' është bërë nga materiale cilësore të krijuara për t'i bërë ballë stresit të mbështetjes së një reflektori në mënyrë të sigurt dhe për periudha të gjata kohore. Gurpat e dobishme në pjesën e pasme të kapëses thjesht rrëshqasin mbi kordonin Easy Rolls dhe mund të fiksohen me një nyjë. Grepa qëndron sipër nyjës dhe kapësja mund të përdoret për të varur reflektorin tuaj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi