Varëse të lehta me rul Sacla Easy (çift) me grepa


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£7.50

Përshkrim

Sistemi i rrotullës që mbyllet vetë në një drejtim dhe mban një peshë maksimale prej 5 kg (10 kg) secila.

Ju lejon të ngrini ose ulni llambat tuaja mbi 120 cm.
E thjeshte dhe shume funksionale.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi