Rrjeta mbështetëse SCROG Crop (1m x 1m)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£2.99

Përshkrim

Mbështetni bimët në rritje në mjedisin tuaj të rritjes me këto rrjeta SCROG të forta, rezistente ndaj kalbjes dhe prishjes.

Madhësia: 1 Metër x 1 Metër

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi