Varg pambuku ShedMates Heavy Duty


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1.49

Përshkrim

Kordon pambuku Heavy Duty është bërë nga pambuku premium dhe është ideal për t'u përdorur në kopsht dhe në shtëpi. Mund të përdoret për shënjimin, parcelimin, mbështjelljen e dhuratave, lidhjen e ngjitjeve të bimëve dhe më shumë.

  • Përafërsisht. 100m varg pambuku premium për përdorim të rëndë
  • Ideale për punët e përgjithshme të shtëpisë dhe kopshtarisë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi