SHOGUN Calmag


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.85

Përshkrim

Karakteristikat kryesore:

• Burim shumë i rafinuar i kalciumit dhe magnezit për bimët tuaja
• Përmban gjithashtu hekur – një tjetër mikroelement shpesh me mangësi
• Përmirëson zhvendosjen e lëndëve ushqyese
• Balancojnë solucionet ushqyese për të lehtësuar marrjen dhe përdorimin më të lartë të kaliumit dhe fosforit
• Lehtëson shumë funksione kyçe të bimëve duke përfshirë prodhimin e klorofilit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi