Forca e Dragoit SHOGUN


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.40

Përshkrim

Karakteristikat kryesore

• Zëvendëson lëndët ushqyese Bloom dhe produktet PK gjatë dy javëve të fundit
• Stimulon një përgjigje pjekjeje për të inkurajuar bimët të paketohen me rendiment shtesë në një moment kur
• zakonisht do të ngadalësoheshin
• Siguron që frutat dhe lulet të arrijnë potencialin e tyre të plotë
• Raportet unike të lëndëve ushqyese për rritjen specifike të ciklit jetësor
• Vlera fantastike duke pasur parasysh se zëvendëson plotësisht lëndët ushqyese dhe aditivët PK

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi