SHOGUN Geisha Foliar


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.40

Përshkrim

Karakteristikat kryesore

• Rrit marrjen e ujit dhe metabolizmin e bimëve
• Stimulon rritjen e vendeve të lulëzimit deri në 5%
• Hap rendimentin dhe cilësinë duke ndikuar në rrugët metabolike
• I sigurt për përdorim si në fazën vegjetative ashtu edhe në fazën e lulëzimit
• Përdoreni çdo 2 javë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi