SHOGUN Samurai Coco (A+B)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£14.95

Përshkrim

Karakteristikat kryesore:

• Të ushqyerit e ekuilibruar me cilësi të lartë për të mbështetur të gjitha fazat e rritjes
• Përmban përbërësin revolucionar SmartZen Yield Maximiser i provuar se rrit rendimentet deri në 8% mbi formulat standarde NPK
• SmartZen maksimizon marrjen dhe transportin e lëndëve ushqyese për performancë superiore të bimëve
• Përmban përbërësin AquaZen Slow Water për aftësi superiore të lagështimit të mediave
• AquaZen çon në zhvillimin e përmirësuar të rrënjëve, më pak mbetje dhe potencial më të lartë të marrjes së lëndëve ushqyese

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi