SHOGUN Samurai Hydro Bloom A&B - SW


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£14.20

Përshkrim

SHOGUN Samurai Hydro është një lëndë ushqyese hidroponike e plotë me 2 pjesë të rritjes dhe lulëzimit për të rivalizuar të gjithë të tjerët. Me përbërës të saktë të përzier me përpikëri deri në një kod të rreptë të përsosmërisë, SHOGUN Samurai Hydro përfshin gjithashtu përbërësin revolucionar SmartZen - duke sjellë teknologjinë më të fundit të bimëve për të imponuar më tej epërsinë e Samurait mbi të gjithë plehrat e tjerë të disponueshëm aktualisht.

Karakteristikat kryesore:

• Të ushqyerit e ekuilibruar me cilësi të lartë për të mbështetur të gjitha fazat e rritjes
• I integruar plotësisht në paketën e plotë të aditivëve SHOGUN për integrim pa probleme
• Përmban përbërësin revolucionar SmartZen Yield Maximiser i provuar se rrit rendimentet deri në 8% mbi formulat standarde NPK
• SmartZen maksimizon marrjen dhe transportin e lëndëve ushqyese për performancë superiore të bimëve
• E disponueshme në formulimet e ujit të fortë dhe të butë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi