SHOGUN Samurai Hydro Grow A&B - SW


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£14.20

Përshkrim

SHOGUN Samurai Hydro është një lëndë ushqyese hidroponike e plotë me 2 pjesë të rritjes dhe lulëzimit për të rivalizuar të gjithë të tjerët. Me përbërësit e saktë të përzier me përpikëri deri në një kod të rreptë të përsosmërisë, SHOGUN Samurai Hydro përfshin gjithashtu përbërësin revolucionar SmartZen - duke sjellë teknologjinë më të fundit të bimëve për të imponuar më tej epërsinë e Samurait mbi të gjithë plehrat e tjerë të disponueshëm aktualisht.

Karakteristikat kryesore:

• Të ushqyerit e ekuilibruar me cilësi të lartë për të mbështetur të gjitha fazat e rritjes
• I integruar plotësisht në grupin e plotë të aditivëve SHOGUN për integrim pa probleme
• Përmban përbërësin revolucionar SmartZen Yield Maximiser i provuar për të rritur rendimentet deri në 8% mbi formulat standarde NPK
• SmartZen maksimizon marrjen dhe transportin e lëndëve ushqyese për performancë superiore të bimëve
• E disponueshme në formulime me ujë të fortë dhe të butë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi